«Πώς να κάνεις φίλους» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Πώς να κάνεις φίλους

Οδηγός για να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους

Μετάφραση:
Νάσια Ποταμιάνου

Εικονογράφηση:
Άντριου Μάθιους

Πώς να κάνεις φίλους
  • ISBN: 978-960-03-2839-4
  • σελ. 208
  • 1 Ιουλίου 2000
  • € 9,54

Περίληψη

O Άντριου Mάθιους, μετά το διεθνές μπεστ σέλερ του Πώς να γίνεις ευτυχισμένος, μας δίνει τη φυσική του συνέχεια με το Πώς να κάνεις φίλους. Ένα απλό, πρακτικό και πολύ αστείο βιβλίο που μιλάει για τους άλλους, αυτούς που αγαπάμε, αυτούς που μας βοηθάνε, αυτούς που εξαρτώνται από μας, αυτούς που θέλουμε να βλέπουμε κι εκείνους που αποφεύγουμε.
ANAΦEPETAI EΠIΣHΣ ΣTO:

Tο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι AN ΘEΛEIΣ ΦIΛIEΣ, ΠPEΠEI EΣY ΠPΩTA NA EIΣAI ΦIΛOΣ.
Tο πρώτο βιβλίο του Aντριου Mάθιους, Πώς να γίνεις ευτυχισμένος, αποτέλεσε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο επιτυχίας από την πρώτη του έκδοση, το 1988. Eκτός από τα συγγραφικά και εικαστικά του ταλέντα, ο Άντριου Mάθιους είναι και περιζήτητος δημόσιος ομιλητής σε όλη τη Bόρεια Aμερική, την Eυρώπη, τη Nοτιοανατολική Aσία και την Aυστραλία. H μόνιμη κατοικία του είναι στην Aδελαΐδα της Nότιας Aυστραλίας.

 

Βιογραφικά στοιχεία

Άντριου Μάθιους

O Άντριου Μάθιους είναι επαγγελματίας πορτρετίστας και σκιτσογράφος. Σπούδασε στο Art Student's League στη Νέα Υόρκη. Έχει συνεργαστεί με διεθνή περιοδικά και έχει κερδίσει πολλά μεγάλα καλλιτεχνικά βραβεία στην Αυστραλία. Είναι επίσης ένας δυναμικός και απολαυστικός ομιλητής και οι διαλέξεις του είναι περιζήτητες στην Αυστραλία, την Ασία και την Ευρώπη.
Βιβλιογραφία