«Για ένα ζωντανό πλανήτη» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Για ένα ζωντανό πλανήτη

2008

Για ένα ζωντανό πλανήτη
  • ISBN: 978-960-03-4591-9
  • σελ. 144
  • 15 Νοεμβρίου 2007
  • € 21,20

Περίληψη

Μπορεί να είναι… θηλαστικά, δέντρα, κοράλλια, έντομα ή σφουγγάρια. Μπορεί να ζουν κοντά σε νερό που βράζει, σε θειούχα λάσπη, σε παγωμένες εκτάσεις, υπόγειους ποταμούς, τροπικά δάση, απότομους γκρεμούς, ή να απολαμβάνουν την απεραντοσύνη των αιθέρων. Μαζί εμείς και αυτά διαμορφώνουμε τη ζωή στον πλανήτη, ένα πολύτιμο παζλ που αποτελείται από περίπου 1.562.663 διαφορετικά, αλλά εξίσου σημαντικά κομμάτια. Αποστολή του WWF είναι να διασφαλίσει ότι δε θα χάσουμε κανένα από αυτά τα κομμάτια. Για ένα ζωντανό πλανήτη!
Μέρος των εσόδων από την έκδοση προορίζεται για την ενίσχυση του «WWF Ελλάς» και της αποστολής του να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου και να εμποδίσει –και μακροπρόθεσμα να αντιστρέψει– την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη για τη δημιουργία του βιβλίου, όπως και για την πλειονότητα των βιβλίων που εκδίδουν, χρησιμοποίησαν οικολογικές μεθόδους και υλικά πιστοποιημένα με το σύστημα πιστοποίησης ξυλείας FSC.

Βιογραφικά στοιχεία

WWF ΕλλάςΒιβλιογραφία