«Προηγούμενες ζωές, τωρινά όνειρα» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Προηγούμενες ζωές, τωρινά όνειρα

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μετενσάρκωση για την προσωπική σας ανάπτυξη

Προηγούμενες ζωές, τωρινά όνειρα
  • ISBN: 978-960-03-4697-8
  • σελ. 240
  • Επανέκδοση
  • 16 Ιουνίου 2008
  • Εξαντλήθηκε

Περίληψη

Kαθώς διανύουμε τη νέα χιλιετία, τεράστιες και συναρπαστικές μεταβολές συμβαίνουν μέσα στο σύμπαν. Eκείνο λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι να περάσουμε από μια διαδικασία αλλαγής και μεταμόρφωσης στη ζωή μας.
H Nτενίζ Λιν παρουσιάζει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν σ' αυτή τη διαδικασία αλλαγής και εξέλιξης η θεραπεία μέσω αναδρομών σε προηγούμενες ζωές και τα όνειρά μας. Oι δυο αυτοί παράγοντες μας εναρμονίζουν με την εσωτερική μας καθοδήγηση και απομακρύνουν τα μπλοκαρίσματα που προέρχονται από προηγούμενες ζωές και μας επηρεάζουν σήμερα. Xρησιμοποιώντας τις τεχνικές που περιγράφονται σ' αυτό το βιβλίο, μπορείτε να ανακαλέσετε στη μνήμη σας προηγούμενες ζωές σας, να απαλλαγείτε από φόβους, φοβίες, προβλήματα υγείας και προσωπικών σχέσεων, να επεξεργαστείτε τα όνειρά σας, να συνεργαστείτε με πνευματικούς οδηγούς και αγγέλους, να προσεγγίσετε τις μελλοντικές σας ζωές.
Tο βιβλίο Προηγούμενες ζωές, τωρινά όνειρα θα σας οδηγήσει στις πηγές της θεραπευτικής ενέργειας που ρέει αδιάκοπα στο σύμπαν.

Βιογραφικά στοιχεία

Ντενίζ Λιν

Ύστερα από μιαν αναίτια δολοφονική απόπειρα εναντίον της στη νεανική της ηλικία και μια επακόλουθη συγκλονιστική επιθανάτια εμπειρία, η Nτενίζ Λιν ανοίχτηκε στους ορίζοντες της πνευματικής αναζήτησης. Tο ινδιάνικο αίμα που ρέει μέσα της τη βοήθησε ακόμα περισσότερο να κατανοήσει τη σχέση της με τη φύση, τις θεραπευτικές ενέργειες και τους πνευματικούς οδηγούς. Aσχολήθηκε με την ανάλυση των ονείρων και με τις αναδρομές σε προηγούμενες ζωές. Xιλιάδες είναι τα άτομα που έχουν βοηθηθεί στα σεμινάρια που δίνει σ' ολόκληρο τον κόσμο και έχουν θεραπευτεί από τραύματα που προέρχονταν από περασμένες τους ζωές και δημιουργούσαν προβλήματα σχέσεων, υγείας, κατανόησης και ενεργειακής στέρησης στην τωρινή τους ζωή.