«Η Σοφία της Αγάπης» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Η Σοφία της Αγάπης

Κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου και στο σημείο όπου θ' ανοίξεις αυτό το βιβλίο θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις

Μετάφραση:
Μαρτίνα Κόφφα

Η Σοφία της Αγάπης
  • ISBN: 978-960-03-4703-6
  • σελ. 132
  • Επανέκδοση
  • 18 Μαρτίου 2008
  • Εξαντλήθηκε

Περίληψη

Η Kαρολίν Tέμσι και η Kάρο Xάντλεϊ πιστεύουν ότι όλοι μας αξίζουμε μια ειλικρινή, τρυφερή ερωτική σχέση γεμάτη σεβασμό και αφοσίωση, και σ' αυτό το εκπληκτικό βιβλίο μοιράζονται μαζί μας τη σοφία που συγκέντρωσαν, χρησιμοποιώντας ένα κράμα πρακτικών συμβουλών, ανθρωπιστικής ψυχοθεραπείας και πνευματικότητας με νόημα, χιούμορ και εγκαρδιότητα. «Αυτό το βιβλίο είναι απόλυτα μοναδικό στο είδος του και προσφέρει μια πλούσια αλλά ταυτόχρονα προσιτή ιδέα που θα σου δώσει απαντήσεις στην αναζήτησή σου».
«Κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου, άνοιξε το βιβλίο και νιώσε τη μαγεία των οξυδερκών απαντήσεων που θα σου δώσει». Η Σοφία της Αγάπης θα σε καθοδηγήσει και θα σε συμβουλέψει είτε έχεις ήδη κάποια σχέση είτε την αναζητάς ακόμα. Εάν είσαι ελεύθερη, εάν είσαι με το άτομο που πιστεύεις ότι είναι το κατάλληλο για σένα ή αν θέλεις ν' αντιμετωπίζεις με θάρρος τις δυσκολίες στη ζωή σου, Η Σοφία της Αγάπης θα απαντήσει στα ερωτήματά σου και θα σου δείξει το δρόμο για μια πραγματικά αληθινή και ικανοποιητική αγάπη.

Βιογραφικά στοιχεία

Καρολίν Τέμσι

Η Kαρολίν Tέμσι συνδυάζει στον επαγγελματικό τομέα την ψυχοθεραπεία και τις επιχειρήσεις. Εργάζεται εδώ και 16 χρόνια στη διαφήμιση και την έρευνα ποιοτικών προϊόντων. Συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια με μια εταιρεία Καινοτομίας και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων και δημιούργησε νέα προϊόντα για εταιρείες όπως η Guinness, η Unilever, η Heinz και η McVities. Είναι περιζήτητη για την εφαρμογή της ψυχοθεραπευτικής της εμπειρογνωμοσύνης στον εργασιακό χώρο και ασχολείται παράλληλα ως ελεύθερη σύμβουλος με το μάρκετινγκ και την έρευνα αγοράς.
Κάρο Χάντλεϊ

H Kάρο Xάντλεϊ ασχολείται επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία εδώ και 21 χρόνια. Eργάστηκε ως βοηθός συντάκτη στα περιοδικά Woman's Own και Sunday Express Magazine και ως αρθρογράφος για την εφημερίδα Daily Mail. Χρησιμοποιεί ως υπόβαθρο την προσωπική της ψυχοθεραπευτική εμπειρία για τη σύνταξη της κύριας στήλης της με τίτλο «Inner Self» («O Εσωτερικός Εαυτός») στο Prima, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία μηνιαίο γυναικείο περιοδικό στη Μεγάλη Βρετανία. Από τις αρχές του 1998 υπογράφει ως «Agony Aunt» για το εβδομαδιαίο περιοδικό Chat Magazine, που εκδίδεται από τον οργανισμό IPC και η κυκλοφορία του αυξάνεται συνεχώς.