«Ο πάπυρος του Μωυσή» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Ο πάπυρος του Μωυσή

Μυθιστόρημα

Σύνθεση εξωφύλλου: egreen

Ο πάπυρος του Μωυσή
ebook
  • ISBN: 978-960-03-5399-0
  • epub logoePUB
  • σελ. 272
  • 24 Οκτωβρίου 2011
  • € 9,90

Περίληψη

Στην έρημο της Ιουδαίας, στις δυσπρόσιτες σπηλιές του Κουμράν, ανακαλύπτεται ένα άγνωστο αρχαίο χειρόγραφο της Αδελφότητας των Εσσαίων, που κρύβει το τρομερότερο μυστικό όλων των εποχών. Ένα μυστικό που έχει τις ρίζες του στα χρόνια του Μωυσή και δίνει την αφορμή για την πιο επικίνδυνη πολιτικοστρατιωτική συνωμοσία που εξυφάνθηκε ποτέ στον πλανήτη. Η ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ γίνεται το επίκεντρο μιας φοβερής σύγκρουσης των Δυνάμεων του Σκότους με τις Δυνάμεις του Φωτός, ενώ η ανθρωπότητα βιώνει τις κρισιμότερες ώρες της ιστορίας της, αντιμέτωπη με το φάσμα ενός εσχατολογικών διαστάσεων πυρηνικού ολοκαυτώματος, που ωστόσο έχει προφητευθεί αιώνες πριν.

Ολόκληρος ο κόσμος θα ζήσει ένα πρωτόγνωρο δράμα, του οποίου το τέλος δεν το υποπτεύεται κανείς.

Βιογραφικά στοιχεία

Δημήτρης Κουτσούκης

O Δημήτρης Κουτσούκης ασχολείται ενεργά με τον εσωτερισμό επί είκοσι και πλέον χρόνια. Διαλέξεις, σεμινάρια δια­λογισμού και αναδρομών σε προηγούμενες ζωές, θεραπείες, ταξίδια με ομάδες αναζητητών σε τόπους δύναμης (Αίγυπτο, Αγίους Τόπους, Ιορδανία, Συρία κ.ά.), μεταφράσεις βι­βλίων μεταφυσικής και η συγγραφή αποτελούν τομείς της δραστηριότητάς του.

Από τις Εκδόσεις Καστανιώτη έχουν κυκλοφορήσει τα βιβλία του Τα Μυστήρια των Εσσαίων (1987), Χριστός – Αντίχριστος – Άνθρωπος (1988), Η χαμέ­νη γνώση της Βίβλου (Τόμος Α΄, 1992, Τόμος Β΄, 1996), Ακενατόν – Ο Πρίγκιπας του Φωτός (1996), Το τραγούδι των κρυστάλλων (Οι ιερές ενέργειες του ορυκτού βασιλείου που φέρνουν αρμονία, θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη) (1999), Χοράς αλ Ζαμάν – Οι Φύλακες του Χρόνου (2005), Πύλες φωτός (Στους ενεργειακούς θύλακες των καθαγιασμένων τόπων Παλαιστίνης, Σινά, Ιορδανίας) (2005), Η χαμένη αστροπύλη της μυστικής Αιγύπτου (2007) και Ο πάπυρος του Μωυσή (2011).
Βιβλιογραφία