Βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη στη βραχεία λίστα του Βραβείου Αναγνωστών | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

12 Νοεμβρίου 2009

Βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη στη βραχεία λίστα του Βραβείου Αναγνωστών

Η ψηφοφορία ξεκίνησε!

Ψηφίστε το αγαπημένο σας βιβλίο από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Τρία βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη βρίσκονται στη βραχεία λίστα για το Βραβείο Αναγνωστών 2009 και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009!

Αν η  Ζυράννα Ζατέλη σας πήρε από το χέρι και σας ξενάγησε στο «ζατελικό σύμπαν» με το μυθιστόρημά της Το πάθος χιλιάδες φορές, στείλτε την ψήφο σας στο ΒΑ (κενό) 3 στο 54160.

Αν η Αθηνά Κακούρη σας μύησε στις ίντριγκες και στα κατασκοπικά παιχνίδια της προπολεμικής Αθήνας με το Ξιφίρ Φαλέρ, ψηφίστε το στο ΒΑ  (κενό) 5 στο 54160.

Αν σας μάγεψαν οι μυρωδιές, οι γεύσεις και οι μνήμες που αναδύθηκαν μέσα από το μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου Για να δει τη θάλασσα, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 14 στο 54160.

 Η ψηφοφορία γίνεται μέσω sms (χρέωση απλού μηνύματος) και ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο (ΒΑ κενό και ο αριθμός της επιλογής σας στο 54160).

 Το Βραβείο Αναγνωστών είναι ένας θεσμός ετών στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ξεκίνησε μόλις το 2005, με το βραβείο να απονέμεται στην Ευγενία Φακίνου για το βιβλίο Η Μέθοδος της Ορλεάνης. Το Βραβείο Αναγνωστών έχουν, επίσης, κερδίσει η Ρέα Γαλανάκη για το βιβλίο της Αμίλητα, βαθιά νερά  (2006) και ο Ανδρέας Μήτσου για το βιβλίο του Ο κύριος Επισκοπάκης  (2007).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό του Βραβείου Αναγνωστών μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (www.ekebi.gr).

 

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων