Παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Κλώτσα | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

30 Απριλίου 2010

Παρουσίαση του βιβλίου της Σοφίας Κλώτσα

Η απόφαση της ευτυχίας

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το βιβλίο της Σοφίας Κλώτσα

Η απόφαση της ευτυχίας τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2010 και ώρα 7:30 μ.μ.

στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης (ΑΟΑΦ – Τένις Φιλοθέης).

Θα προλογίσει η Αλεξάνδρα Διακοπούλου, κλινική ψυχολόγος.

 

ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

(ΑΟΑΦ – Τένις Φιλοθέης)

Δάφνης & Καλλιγά, Φιλοθέη

Τηλ. 210 6812557 – 210 6821726

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Τι είναι η ευτυχία και πώς μπορούμε να την κατακτήσουμε; 

Το βιβλίο αυτό προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για όλα τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητάς μας, όπως είναι η επαγγελματική επιτυχία, οι σχέσεις, η υγεία και η ισορροπία, η προσωπική ανάπτυξη, ο πλούτος και η ευτυχία γενικότερα. Στηρίζεται σε μια βασική προϋπόθεση: στο ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τη ζωή μας, εμείς που αναζητούμε την ευτυχία σε κάθε μας βήμα και σε κάθε μας συλλογισμό. Για να την κατακτήσουμε όμως και να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας σε αυτήν, πρέπει πρώτα να το αποφασίσουμε. Αλλά πώς θα πετύχουμε στη ζωή μας ό,τι θέλουμε; Υπάρχουν κλειδιά ή τεχνικές για την επιτυχία και την ευτυχία; 

Αν παρατηρήσουμε ευτυχισμένους ανθρώπους, θα διαπιστώσουμε ότι ακολουθούν και εφαρμόζουν, συνειδητά ή υποσυνείδητα, συγκεκριμένα μυστικά. Αυτά τα μυστικά τα αποκαλύπτει στο βιβλίο της με τρόπο απλό και κατανοητό η ψυχολόγος – life coach Σοφία Κλώτσα, για να αποδείξει ότι η ευτυχία δεν είναι ένα μακρινό όνειρο, αλλά μια εύκολη απόφαση. 

 

... ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Σοφία Κλώτσα γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα με την οικογένειά της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας, ψυχολόγος και σύμβουλος ζωής (life coach), με MS στον τομέα Counseling & Communications και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.  

Αφού έλαβε το πρώτο της πτυχίο στην Ελλάδα, στον τομέα του Marketing, συνέχισε τις σπουδές της στην Αμερική, όπου έκανε MBA και MS in Communications, καθώς και MS in Psychology/ Counseling με ειδίκευση σε Family Therapy και Career Counseling. Παράλληλα ασχολήθηκε με το Life Coaching, που είναι διαδεδομένο στην Αμερική εδώ και δύο δεκαετίες. 

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ασχολήθηκε επαγγελματικά αρχικά με την επικοινωνία και στη συνέχεια με την ψυχολογία. Είναι σύμβουλος με ειδίκευση σε ζητήματα καριέρας και οικογένειας και οργανώνει sessions τόσο ιδιωτικά όσο και σε γκρουπ.  

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων