Η Μυγαλή του Τιερύ Ζονκέ γίνεται ταινία | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

7 Μαΐου 2010

Η Μυγαλή του Τιερύ Ζονκέ γίνεται ταινία

Ο  Πέδρο Αλμοδόβαρ μεταφέρει στον κινηματογράφο το μυθιστόρημα του Τιερύ Ζονκέ Μυγαλή, η δηλητηριώδης αράχνη με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας 

«La piel que habito» (Το σώμα που κατοικώ) θα είναι  πιθανότατα ο τίτλος της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ, η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τιερύ Ζονκέ Μυγαλή, η δηλητηριώδης αράχνη.

Το μυθιστόρημα του Τιερύ Ζονκέ είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου δύο ασύνδετες φαινομενικά ιστορίες (η ιστορία ενός παράξενου ζευγαριού και η ιστορία ενός άνδρα που καταζητείται από την αστυνομία) μπλέκονται σιγά σιγά σαν τον ιστό της αράχνης, για να καταλήξουν σ’ ένα απρόσμενο δραματικό φινάλε.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στην Ισπανία -και σε άλλες περιοχές που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί- και θα διαρκέσουν περίπου 10 εβδομάδες. Η φιλοδοξία του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι να δημιουργήσει ένα υποβλητικό ψυχολογικό θρίλερ, όπου θα απουσιάζουν οι κραυγές και ο τρόμος, με τον Αντόνιο Μπαντέρας στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το βιβλίο του Τιερύ Ζονκέ Μυγαλή, η δηλητηριώδης αράχνη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη σε μετάφραση της Μαρίνας Μέντζου.

ISBN  960-03-3090-5, TIMH  11, σελ. 144

 

 

 

 

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων