Βραβείο αναγνωστών 2010 | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

11 Νοεμβρίου 2010

Βραβείο αναγνωστών 2010

Η ψηφοφορία ξεκίνησε!

Ψηφίστε το αγαπημένο σας βιβλίο από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

Τέσσερα βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη βρίσκονται στη λίστα για το Βραβείο Αναγνωστών 2010. Μην ξεχάσετε λοιπόν να ψηφίσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα έως τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010!

Αν η  Λένα Διβάνη, με την ιστορία ενός ανθρώπου που έφτασε μέχρι τα άκρα και τα ξεπέρασε, σας ξενάγησε σε άγνωστες, υπόγειες διαδρομές της ψυχής με το μυθιστόρημά της Ένα πεινασμένο στόμα, στείλτε την ψήφο σας στο ΒΑ (κενό) 3 στο 54160.

Αν η Φιλομήλα Λαπατά, με το πολυπρόσωπο μυθιστόρημά της Η ξυπόλυτη των Αθηνών, σας ταξίδεψε σε ίντριγκες και πάθη στην αξεπέραστη, κοσμοπολίτικη Αθήνα της Μπελ Επόκ, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 6 στο 54160 .

Αν η Ελένη Πριοβόλου, με το μυθιστόρημα εποχής Όπως ήθελα να ζήσω, σας παρέσυρε στις τελευταίες δεκαετίες 19ου αιώνα, με τον διάχυτο ρομαντισμό αλλά και το ταραγμένο πολιτικό περιβάλλον, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 11 στο 54160.

Αν η Φωτεινή Τσαλίκογλου, με το μυθιστόρημά της Το χάρισμα της Βέρθας, απέδειξε ότι η οδύνη της απώλειας μπορεί να μετασχηματιστεί με την τέχνη και τη φαντασία σε κάτι γόνιμο και δημιουργικό, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 13 στο 54160.

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω sms (χρέωση απλού μηνύματος) και ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο (ΒΑ κενό και ο αριθμός της επιλογής σας στο 54160).

Το Βραβείο Αναγνωστών είναι ένας θεσμός ετών στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ξεκίνησε μόλις το 2005, με το βραβείο να απονέμεται στην Ευγενία Φακίνου για το βιβλίο Η Μέθοδος της Ορλεάνης. Το Βραβείο Αναγνωστών έχουν, επίσης, κερδίσει η Ρέα Γαλανάκη για το βιβλίο της Αμίλητα, βαθιά νερά (2006) και ο Ανδρέας Μήτσου για το βιβλίο του Ο κύριος Επισκοπάκης (2007).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό του Βραβείου Αναγνωστών μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (www.ekebi.gr).

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων