Το παραμύθι της Λένας Διβάνη «Τα όνειρα της Νίνας» | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

3 Μαρτίου 2011

Το παραμύθι της Λένας Διβάνη «Τα όνειρα της Νίνας»

διαθέσιμο στο App Store για iPhone, iPad και iPod Touch.

Το παραμύθι της Λένας Διβάνη Τα όνειρα της Νίνας, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006 σε έντυπη μορφή συνοδευόμενο από cd, όπου η συγγραφέας αφηγείται την ιστορία, και σε εικονογράφηση Μαρίας Καραγιάννη, διατίθεται τώρα και σε εφαρμογή για ipad, iphone και ipod touch (με iOS 4.0 ή νεότερο) στην τιμή του 1.59 ευρώ.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει το βιβλίο, αφήγηση στα ελληνικά από τη συγγραφέα καθώς και μουσικά αποσπάσματα, τα οποία συνοδεύουν τη ροή του κειμένου, συνθέσεις του Don Taylor. Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει το βιβλίο συνοδεία της αφήγησης ή χωρίς αυτή, ενώ αν κλείσει την εφαρμογή και την ξανανοίξει αργότερα, συνεχίζει αυτόματα από το σημείο που είχε σταματήσει.

Μέσα από την ιστορία της μικρής Νίνας, ενός κοριτσιού που φοβάται να κοιμηθεί τα βράδια, οι μικροί αναγνώστες μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τους εφιάλτες τους και να ξεχωρίζουν τα όνειρα από την πραγματικότητα. 

Επίσης, σε ψηφιακή μορφή κυκλοφορούν τα βιβλία της Λένας Διβάνη, για μεγάλους, Ένα πεινασμένο στόμα και Εργαζόμενο αγόρι.

Βρείτε την εφαρμογή στο App Store.

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων