Οι Εκδόσεις Καστανιώτη χάλκινοι χορηγοί | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

30 Μαρτίου 2011

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη χάλκινοι χορηγοί

του 2ου TEDX Thessaloniki

Τη δεύτερη εμπειρία TEDx Thessaloniki με τίτλο Why not? (Γιατί όχι;) θα γνωρίσουν και θα ξαναζήσουν όσοι βρεθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον.

Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου βρίσκονται η καινοτομία και γενικότερα οι διαφορετικές ιδέες που ανταποκρίνονται στο ευρύτερο κάλεσμα «Γιατί Όχι;». Το TEDxThessaloniki φέρνει την εμπειρία του TED και στην πόλη μας για μια μέρα, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών από τους τομείς της Τεχνολογίας, των Επιχειρήσεων, της Δημοσιογραφίας, της Πολιτικής, της Ψυχαγωγίας, της Τέχνης και του Design.

Μεταξύ των φετινών ομιλητών είναι και η Λένα Διβάνη, συγγραφέας και αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας της Εξωτερικής Πολιτικής στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται ανεξάρτητα σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ κ.α. και κάθε φορά προβάλλει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική διοργάνωση που οργανώνεται από εθελοντές και διατηρεί τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του TED.

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη είναι φέτος χάλκινοι χορηγοί της εκδήλωσης, προσφέροντας το βιβλίο του Μιχάι Τσικζεντμιχάι Ροή – Η ψυχολογία της ευτυχίας στους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.tedxthessaloniki.com/

 

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων