Μπορεί ένα λάθος να γίνει αφορμή για μια μεγάλη περιπέτεια; | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

24 Μαΐου 2011

Μπορεί ένα λάθος να γίνει αφορμή για μια μεγάλη περιπέτεια;

Το μεγάλο ταξίδι της Μαριάνθης - Ένα διαγαλαξιακό παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο 104

Το βιβλίο της Αγγελικής Καρυστινού Το μεγάλο ταξίδι της Μαριάνθης παρουσιάζεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 στις 7:30 μ.μ. στο 104 Κέντρο Λόγου & Τέχνης των Εκδόσεων Καστανιώτη. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Ιωάννα Κανελλοπούλου, ηθοποιός και εικονογράφος του βιβλίου, Θεόφιλος Τραμπούλης, επιμελητής και μεταφραστής.

Η Μαριάνθη, ένα ξωτικό με κόκκινα μαλλιά και μοβ μάτια, μετά από μια απερισκεψία, σαν αυτές που μας συναντούν συχνά στη ζωή, ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι στο σύμπαν. Στους πλανήτες που επισκέπτεται συναντάει πλάσματα «αλλόκοτα», με παραξενιές και ευαισθησίες: την κυρία Σελήνη, που θέλει να φωτίζεται το χλωμό της πρόσωπο τη νύχτα· τον επιστήμονα Πλωτίνο, που δεν μπορεί να τελειώσει το πείραμά του· την ερωτευμένη Βροχή, που τα καυτά της δάκρυα απειλούν τον γαλαξία· τον γερο-Ουρανό, που έχει δει πολλά και έχει ακούσει ακόμα περισσότερα· τον Μελισσάνθη, που θέλει να γίνει μάγειρας… Και μέσα από τις συναντήσεις της, η μικρή ξωτικιά μαθαίνει να καταλαβαίνει, να αγαπάει και να συγχωρεί…

Η Αγγελική Καρυστινού γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν. Εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Έχει σκηνοθετήσει δύο θεατρικές παραστάσεις και έχει γράψει κείμενα για το θέατρο. Παράλληλα διδάσκει θεατρική αγωγή στο Αρσάκειο Τοσίτσειο, αλλά και σε ομάδες ενηλίκων.

 

104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης

Θεµιστοκλέους 104 & Καλλιδροµίου

Τηλ. 210-38.26.185

http://104.kastaniotis.com

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων