Μπορείς, πεθαίνοντας για μια γυναίκα, να βγεις ζωντανός; | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

6 Ιουνίου 2011

Μπορείς, πεθαίνοντας για μια γυναίκα, να βγεις ζωντανός;

Το νέο μυθιστόρημα της Ντόρας Γιαννακοπούλου Πεθαίνω για σένα κυκλοφορεί 

Τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία της Η πρόβα του νυφικού (έχει ξεπεράσει τις 250.000 αντίτυπα από το 1993 που πρωτοκυκλοφόρησε). Ακολούθησε Ο μεγάλος θυμός (160.000 αντίτυπα, 1996) και μέχρι το τελευταίο της βιβλίο Ένοχα μυστικά (80.000 αντίτυπα, 2009) μεσολάβησαν ακόμα πέντε μυθιστορήματα, τα οποία πάντα σκαρφάλωναν στις λίστες των μπεστ σέλερ. Φέτος η Ντόρα Γιαννακοπούλου επιστρέφει με ένα νέο μυθιστόρημα, Πεθαίνω για σένα, και μας παρασύρει σ’ έναν ανομολόγητο έρωτα, έτοιμο να ταράξει την οικογενειακή γαλήνη της ηρωίδας με το μυστηριώδες παρελθόν.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:

Ένας ρομαντικός ντετέκτιβ είναι κρυφά και απελπισμένα ερωτευμένος με μια παντρεμένη φίλη του, διάσημη ηθοποιό. Όμως κι εκείνη, από την πλευρά της, κρύβει το δικό της σκοτεινό παρελθόν, που δεν μπορεί ν’ αποκαλύψει σε κανέναν, για να μη διαλύσει την καριέρα της και την οικογένειά της. Ώσπου μια μέρα βρίσκει μια φωτογραφία που απειλεί να ταράξει την οικογενειακή της γαλήνη για πάντα. Τι έδειχνε εκείνη η φωτογραφία; Και ποιος να την έστειλε; Πώς συνδέονται ένας φόνος και μια μοιχεία με μια ανομολόγητη αγάπη; Υπάρχουν αλήθειες που δε λέγονται; Μήπως η ευτυχία δε βρίσκεται μόνο στην αλήθεια; Μπορείς, πεθαίνοντας για μια γυναίκα, να βγεις ζωντανός; Κανείς δε μοιάζει ικανός ν’ απαντήσει σε τόσα ερωτήματα. Μόνο ένας ερωτευμένος κυνηγός του μυστηρίου μπορεί να τα καταφέρει. Και ο ήρωας αυτού του βιβλίου δεν το έχει μόνο στο αίμα του, το έχει και στην καρδιά του...

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 

Το μυθιστόρημα της Ντόρας Γιαννακοπούλου Η πρόβα του νυφικού μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στη μικρή οθόνη σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο απ' όπου μπορείτε να δείτε τη σειρά:

Ant1 WebTV - Η πρόβα του νυφικού, επεισόδιο 01

 

Το τραγούδι της σειράς:

 

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων