Βραβείο αναγνωστών 2011 | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

9 Νοεμβρίου 2011

Βραβείο αναγνωστών 2011

Η ψηφοφορία ξεκίνησε!

Ψηφίστε το αγαπημένο σας βιβλίο από τις Εκδόσεις Καστανιώτη

 

Τέσσερα βιβλία των Εκδόσεων Καστανιώτη βρίσκονται στη λίστα για το Βραβείο Αναγνωστών 2011. Μην ξεχάσετε λοιπόν να ψηφίσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα έως τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011!

 

Στείλτε με sms (χρέωση απλού μηνύματος) τον κωδικό που αντιστοιχεί στο βιβλίο της επιλογής σας, στο 54160.

 


Αν η  Ιωάννα Καρυστιάνη, μέσα από το δράμα των ηρώων της, σας ξενάγησε σε άγνωστες, υπόγειες διαδρομές της ψυχής με το μυθιστόρημά της Τα σακιά, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 8 στο 54160.

Ψηφίστε σκανάροντας το QR Code με το κινητό σας τηλέφωνο:

 


Αν η Αμάντα Μιχαλοπούλου, με το πολυφωνικό μυθιστόρημά της Πώς να κρυφτείς, σας ταξίδεψε από τη Γερμανία στην Ελλάδα σ’ ένα οδοιπορικό για την αναζήτηση της αλήθειας και της ταυτότητας, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 12 στο 54160.

Ψηφίστε σκανάροντας το QR Code με το κινητό σας τηλέφωνο:


Αν η Ιωάννα Μπουραζοπούλου, με το επίκαιρο μυθιστόρημά της Η ενοχή της αθωότητας, σας μετέφερε σε μια φανταστική Ευρώπη και σας έφερε μπροστά στα ερωτήματα: πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν οι βεβαιότητες των «ευνομούμενων» δημοκρατιών και πού βρίσκεται η ουσία της πολιτικής αθωότητας ή ενοχής, ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 13 στο 54160.

Ψηφίστε σκανάροντας το QR Code με το κινητό σας τηλέφωνο:


Αν οι ήρωες του Μιχάλη Φακίνου, στο μυθιστόρημά του Η έρημος έρχεται, σας παρέσυραν σε μια σουρεαλιστική περιπλάνηση στην πόλη με την «Ορχήστρα των  Εντυπώσεων», ψηφίστε το στο ΒΑ (κενό) 16 στο 54160.

Ψηφίστε σκανάροντας το QR Code με το κινητό σας τηλέφωνο:


Η ψηφοφορία γίνεται μέσω sms (χρέωση απλού μηνύματος) και ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο (ΒΑ κενό και ο αριθμός της επιλογής σας στο 54160). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011.

Το Βραβείο Αναγνωστών είναι ένας θεσμός ετών στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ξεκίνησε μόλις το 2005, με το βραβείο να απονέμεται στην Ευγενία Φακίνου για το βιβλίο Η Μέθοδος της Ορλεάνης. Το Βραβείο Αναγνωστών έχουν, επίσης, κερδίσει η Ρέα Γαλανάκη για το βιβλίο της Αμίλητα, βαθιά νερά (2006), ο Ανδρέας Μήτσου για το βιβλίο του Ο κύριος Επισκοπάκης (2007) και η Ελένη Πριοβόλου για το βιβλίο της Όπως ήθελα να ζήσω (2010).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό του Βραβείου Αναγνωστών μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (www.ekebi.gr).

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων