Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι θα χορεύουν στο ρυθμό του τανγκό | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

21 Νοεμβρίου 2011

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι θα χορεύουν στο ρυθμό του τανγκό

Το τανγκό των Χριστουγέννων του Γιάννη Ξανθούλη στη μεγάλη οθόνη από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου!

Ένα εξαιρετικό βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, Το τανγκό των Χριστουγέννων, έρχεται στη μεγάλη οθόνη την 1η Δεκέμβρη για να μας μαγέψει. Ο Νίκος Κουτελιδάκης σκηνοθετεί τους Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Στάνκογλου, Αντίνοο Αλμπάνη και Βίκυ Παπαδοπούλου σε ένα τανγκό που θα μιλήσει στην καρδιά μας.

Δεκαετία του 1970… Είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Οι σκέψεις όμως του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία: να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, τη Ζωή, σύζυγο του συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου. Δεν ξέρει όμως να χορεύει. Θα ζητήσει τη βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου, ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχωρίζουν στο στρατόπεδο για τη μόρφωση και την καλλιέργειά τους.

Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα τανγκό, το τανγκό των Χριστουγέννων… σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.

Στους κινηματογράφους την 1η Δεκεμβρίου από τη Village

Επισκεφθείτε τη σελίδα της ταινίας στο facebook: http://www.facebook.com/pages/Το-Τανγκό-των-Χριστουγέννων-The-Christmas-Tango/179240072095891?sk=wall

Επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

http://vimeo.com/30844590

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων