Κωνσταντίνος Τζούμας, Complete Unknown | Εκδόσεις Καστανιώτη

Νέα - Δελτία τύπου

4 Ιουνίου 2009

Κωνσταντίνος Τζούμας, Complete Unknown

«Εντελώς γνωστός» ο Κωνσταντίνος Τζούμας παρουσίασε το Complete Unknown ανάμεσα σε φίλους και θαυμαστές

Το Metropolis Live stage γέμισε χθες από φίλους και θαυμαστές του Κωνσταντίνου Τζούμα που με ενθουσιασμό δέχθηκαν την πρόσκληση των Εκδόσεων Καστανιώτη για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Complete Unknown.

 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πρώτη, η Θέμις Μπαζάκα μίλησε για την απόλαυση με την οποία διάβαζε κάθε βράδυ το βιβλίο του φίλου της Κωνσταντίνου Τζούμα παραπέμποντάς μας στα αγαπημένα της αποσπάσματα. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος μίλησε για την εποχή στην οποία μας μεταφέρει το βιβλίο. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, από τη θέση του οικοδεσπότη, ξάφνιαζε με τις ερωτήσεις του τους ομιλητές και κάλεσε το συγγραφέα Γιώργο Κακουλίδη σε μια σύντομη συζήτηση για την κοινή επιλογή τους να αναφέρονται στην προσωπική τους ζωή. Τέλος, και μετά από αίτημα των θαυμαστών του, διάβασε ο ίδιος αποσπάσματα από το βιβλίο με το δικό του μοναδικό τρόπο.

 

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν φίλοι του Κωνσταντίνου Τζούμα από το χώρο του θεάτρου, του βιβλίου και του ραδιοφώνου, αλλά και  πολλοί θαυμαστές του, που πήραν το βιβλίο του Complete Unknown με αφιέρωση του αγαπημένου τους συγγραφέα. 

αποστολή σε φίλο

επιστροφή στη λίστα των νέων